.

Mulai 20-12-2010 Alya-boutique telah didaftarkan di SSM dengan nama ReDiLLa CoLLecTioN (CA 0170779-X). Walaupun begitu alamat blog masih kekal sebagai alya-boutique.
Di Alya-boutique kami menawarkan produk telekung solat/ telekung sembahyang bersulam yang di bawa dr Indonesia (mengkana) dan telekung sutera vietnam. Sangat sesuai untuk hantaran atau hadiah kepada yang tersayang, ibu atau mertua. Sulamannya sangat cantik dan kemas. Harga yang kami tawarkan sangat murah berbanding blog-blog lain.

Bagi memudahkan urusan, sila pastikan anda mengisi ORDER FORM di bahagian bawah blog.


Kami di Alya-boutique sangat mementingkan kepuasan anda sebagai pelanggan kami yang setia.

Terima kasih... & Happy Shopping :)

Followers

Makluman

Mulai 20-12-2010 Alya-boutique telah didaftarkan di SSM dengan nama ReDiLLA CoLLecTioN (CA-0170779-X). Ini adalah bukti kesungguhan saya untuk berjaya dalam bidang perniagaan ini. Harap anda diluar sana memberi sokongan kepada ReDiLLa CoLLecTioN tanpa rasa jemu. Terima kasih buat semua pelanggan kami.. :)

Ramai juga yg bertanya sy alamat kedai... maaf yer semua. sy x dek kedai dan sy jual secara online di blog dan facebook shj... buat ms ni biarlah jual on9 dulu so sy masih boleh maintain dgn hrg mampu milik.. kalau dah ada kedai kos sewa dan pekerja dah bertambah n for sure hrg akan up kan...

Produk sy setakat ini:

1. Telekung Indonesia Dewasa & Kanak2

2. Telekung Vietnam

3. Telekung Cotton Paris

4. Telekung Lycra Redilla Collection

Name:
Email Address:
Your Address
Phone No:
Item(s) code & Quantity:
Any Questions:
Payment Method:

Sunday, June 3, 2012

Telekung Vietnam

Alhamdulillah.. dah lama perancangan nak ambil stok telekung vietnam. Akhirnya berjaya juga.. bagi yang belum biasa dengan telekung vietnam ni.. kat bawah adalah ciri-cirinya:
Kain jenis yang tidak jarang tetapi tebal dan sejuk
jenis kain yang jatuh ke bawah apabila di pakai
Mempunyai tenunan yang sangat kemas dan kelopak bunga yg cantik
Telekung dan kainnya labuh
Mempunyai tali pengikat di kepala (boleh adjust ikut keselesaan pemakai)
Mempunyai tali pengikat di kain dan pinggang bergetah
kalau kita boleh habiskan duit yg banyak untuk pakaian mahal berjenama, rasanya untuk kita membeli keperluan kita mengadap ilahi rasanya tidak menjadi masalah...




tv112 - hijau muda



tv111 - biru muda



TV110 - merah -sold



pinggang bergetah dan tali pengikat di kain




TV109 - purple - sold

TV108 - putih 2 set (sold)



TV107 - pink (sold to Nadia, Ktn)



TV106 - biru (sold)



TV105 - pink (sold)



TV104 -hijau - sold



TV103 - merah (sold)




TV102 -coklat
(sold to Pn Ummi, K. Terengganu)



TV101 - pink (sold)




Harga: RM80
jom kita pakat beli bulan puasa pun dah dekat x lama lagi nak g terawih, boleh hadiahkan buat ibu dan mertua tersayang sebagai tanda kasih dan sayang kita sebagai anak.. insyaallah pahala pun kita dapat..

No comments:

Post a Comment