.

Mulai 20-12-2010 Alya-boutique telah didaftarkan di SSM dengan nama ReDiLLa CoLLecTioN (CA 0170779-X). Walaupun begitu alamat blog masih kekal sebagai alya-boutique.
Di Alya-boutique kami menawarkan produk telekung solat/ telekung sembahyang bersulam yang di bawa dr Indonesia (mengkana) dan telekung sutera vietnam. Sangat sesuai untuk hantaran atau hadiah kepada yang tersayang, ibu atau mertua. Sulamannya sangat cantik dan kemas. Harga yang kami tawarkan sangat murah berbanding blog-blog lain.

Bagi memudahkan urusan, sila pastikan anda mengisi ORDER FORM di bahagian bawah blog.


Kami di Alya-boutique sangat mementingkan kepuasan anda sebagai pelanggan kami yang setia.

Terima kasih... & Happy Shopping :)

Followers

Makluman

Mulai 20-12-2010 Alya-boutique telah didaftarkan di SSM dengan nama ReDiLLA CoLLecTioN (CA-0170779-X). Ini adalah bukti kesungguhan saya untuk berjaya dalam bidang perniagaan ini. Harap anda diluar sana memberi sokongan kepada ReDiLLa CoLLecTioN tanpa rasa jemu. Terima kasih buat semua pelanggan kami.. :)

Ramai juga yg bertanya sy alamat kedai... maaf yer semua. sy x dek kedai dan sy jual secara online di blog dan facebook shj... buat ms ni biarlah jual on9 dulu so sy masih boleh maintain dgn hrg mampu milik.. kalau dah ada kedai kos sewa dan pekerja dah bertambah n for sure hrg akan up kan...

Produk sy setakat ini:

1. Telekung Indonesia Dewasa & Kanak2

2. Telekung Vietnam

3. Telekung Cotton Paris

4. Telekung Lycra Redilla Collection

Name:
Email Address:
Your Address
Phone No:
Item(s) code & Quantity:
Any Questions:
Payment Method:

Saturday, September 28, 2013

Telekung Sembahyang Sulam Indonesia

Ini stok yg baru sampai.. telekung sembahyang sulam indonesia..
material cotton silky
saiz standard
stok terhad
berminat boleh isi order form kat atas or sms 019-9691142

 TSO101
RM120 include postage

 TSO102
RM120 include postage

 TSO103
RM120 include postage

TSI104
RM90 include postage

Sunday, September 22, 2013

Stok telekung vietnam

Bagi yg dah pernah pakai telekung vietnam, mmg x perlu cerita byk lagi.. sbb pasti mereka sgt suka. Tapi bagi yg baru nak kenal telekung vietnam, telekung ni sangat selesa; ciri2 menarik telekung vietnam:


  • material yg lembut tetapi berat
  • labuh
  • kelopak bunga yg cantik
  • ada tali dan getah di bahagian kain
 gambar penuh telekung vietnam

 corak bunga di telekung

 TV601
sulam kelopak merah

 TV602
sulam kelopak purple maroon

 TV603
sulam kelopak dark brown

 TV604
sulam kelopak grey

 TV605
sulam kelopak dark blue

TV606
sulam kelopak purple

 TV607
sulam kelopak light blue

TV608
sulam kelopak hitam

Thursday, September 19, 2013

Stok baru Telekung Sembahyang Cotton Paris

Stok baru telekung sembahyang Cotton Paris.

  • ada banyak pilihan sulam. 
  • sesuai juga untuk hantaran.
  • cantik dan selesa
  • ada beg telekung (senang nak travel)
  • tak perlu pakai anak tudung



 sulam benang silver
RM180 include postage
TCP501
sulam benang Hiram
RM180 include postage
TCP502

sulam perak merah
RM180 include postage
TCP503
 sulam benang hitam
RM180 include postage
TCP504
sulam benang perak hijau
RM180 include postage
TCP505

Tuesday, September 10, 2013

Lg restock.. telekung sembahyang

Salam sejahtera semua,
Walaupun dah lama x update entry di sini.. tetapi bisnes tetap berjalan dengan lancar.. alhamdulillah order sentiasa masuk melalui order form, sms.. x kurang juga yg thru email dan fb..

kepada yang masih mencari telekung untuk dihadiahkan kepada ibu, mertua, sedara mara atau rakan2 yang akan menunaikan haji x lama lagi.. sy cadangkan anda beli telekung cotton paris siti khadijah.. sepenuhnya sulam putih dan sangat selesa.. hrg RM180 termasuk poslaju.

yg berminat dgn sulam pun ada, ada sulam pink, biru, gold dan sebagainya... hrg masih sama rm180 termasuk poslaju..

Telekung vietnam pun ada.. walaupun hrgnya murah sahaja iaitu rm75 tetapi bg yg dah pernah guna pasti sgt berpuashati dan nak beli lg.. materialnyer sgt selesa, lembut, labuh serta tidak jarang..

kepada yg mula nak berjinak2 dgn bisnes boleh beli secara borong. minimum 10 set.. boleh email sy utk keterangan lanjut..

Pn Dilla 019-9691142

Sunday, July 28, 2013

Telekung untuk RAYA

Salam Ramadhan kepada semua pelanggan Alya-Boutique.. terima kasih kerana tidak pernah jemu menyokong kami disini.. alhamdulillah sbb ada pelanggan yang pernah beli dgn kami tahun2 yg lepas tp masih lagi beli dgn kami skrg..

Kepada yang masih lagi cari telekung untuk dihadiahkan kepada insan2 tersayang sempena raya nanti. Jangan lupa beli telekung kami. Ada banyak jenis lagi yg available.

Antaranya:
1. Telekung Vietnam (Material lembut dan labuh) - RM75
2. Telekung Sulam Indonesia (Material Cotton Silky) - RM70
3. Telekung Cotton Paris Siti Khadijah (Putih sepenuhnya, cutting yg lebih besar, ada lapisan lagi di bahagian leher) - RM180 (paling sesuai utk dihadiahkan kepada ibu dan mertua di kg)
4. Telekung Lycra (Pelbagai kaler, material lycra, cutting labuh) - RM130 + postage

Kepada yang berminat, jgn lupa isi order form kat bawah atau terus SMS sy di talian 019-9691142 (Pn Dilla).

Friday, July 26, 2013

Close Up Telekung Cotton Paris Sulam Tingkat (SOLD)

Memandangkan ada permintaan dari customer yg nak tgk pic penuh untuk telekung ni.. so sy upload pic ni. untuk makluman salah satu sebab sy panggil cotton paris sulam tingkat sbb sulamnyer bertingkat.. hehehe.. meriah gitu. sgt sesuai utk hantaran or hadiah..

ni pic nyer yerr..


utk patern ni sulam yg available adalah grey spt dlm pic diatas, sulam peach dan sulam biru..
bagi yg cdg nak bg hadiah utk mak dan mertua untuk raya ni mmg sgt sesuai tau.. untuk hantaran pula kena ikut tema la kan..

hrg RM180 include poslaju.

utk makluman juga, saya mmg x sempat nak letakkan trackg nombor kat blog ni.. biasanya lps pos sy akan maklumkan terus pd owner.. jgn pulak bila tgk x dek dah trackg number ingat sy dah x aktif bisnes yerr..

Wednesday, July 17, 2013

Telekung Cotton Paris Sulam Tingkat (SOLD)

Telekung Cotton Paris Sulam Tingkat
ada pelbagai warna sulam organza:
Grey - rujuk gambar di post dibawah
Biru
Peach
Pink - sold
Kuning/gold - sold

saiz standard. Hrg RM180.

Telekung Vietnam

Stok baru telekung sembahyang vietnam
material yang lembut, selesa, berat dan labuh
hrg: RM75 (tambah RM5 utk sabah/ srwk)

sulam kelopak bunga:
biru gelap
biru muda
gold/perang
putih

Saturday, July 13, 2013

Telekung Lycra Redilla Collection

Telekung Lycra Redilla Collection
terdapat pelbagai kaler yang menarik
kain yg lembut serta labuh
harga RM130 + postage rm10/rm13


 Dark blue
 purple
 merah
 krim
 coklat
 dark grey
 pink
 pink belacan
 hijau
 biru turqoise

kelebihan telekung lycra

Telekung Sulam Indonesia

Telekung sulam indonesia tanpa beg
pelbagai kaler sulam yang menarik
material cotton silky
saiz standard
RM70 include postage


Monday, May 27, 2013

Telekung Cotton Paris Sulam Tingkat

Telekung sembahyang cotton paris sulam tingkat available 3 kaler iaitu; grey, biru dan peach.
sulam organza, hrg rm180 include postage

Telekung Sembahyang Cotton Paris

Telekung sembahyang cotton paris sulam warna. available 2 warna je iaitu sulam hijau dan sulam merah.

hrg rm180 include postage


SOLD OUT

Thursday, May 16, 2013

Telekung sembahyang Lycra Kanak-kanak

sangat comel bila kanak2 pun dah pandai solat kan??? dengan telekung sembahyang lycra mereka akan pasti seronok dan selesa keran amaterial telekung ni sangat lembut dan selesa untuk mereka..

Ukuran saiz S:
dari dagu ke bawah: 57 cm
labuh kain: 100 cm

Ukuran saiz M:
dari dagu ke bawah: 62cm
Labuh kain: 102 cm


Testimoni

print screen from my lovely customer.. TQ dear

Saturday, May 11, 2013

Telekung Sembahyang Lycra Redilla Collection

Kelebihan:
Pelbagai kaler yg memikat hati anda.
cutting yang labuh ( telekung && kain)
kain ada getah x perlu ikat lg
tak perlu pakai anak tudung


Wednesday, May 1, 2013

Hadiah

ada yang bercadang nak bagi hadiah kat IBU siap dengan kotak cantik.. hanya tambah rm10 untuk setiap telekung yang anda beli..

Tuesday, April 30, 2013

Telekung Vietnam

Bagi yang pernah pakai telekung vietnam ni memang akan suka sangat dengan material telekung ni. Sangat lembut, sejuk dan berat. Maknanya bila pakai takkan terangkat2 ditiup angin comfirm jatuh melurut jerr..

kelopak bunganya pulak simple tetapi sangat menarik dan comel. Bagi yang guna sendiri atau nak bagi hadiah HARI IBU atau HARI GURU tak lama lagi sangatlah sesuai..

Telekung yang sama ni, saya tengok di facebook yang tak perlu saya sebutkan disini menjual dengan harga lebih dari rm100++. Dengan saya, anda boleh dapat dengan harga yang sangat berbaloi2..RM75 include postage. Bagi yang bercadang nak bagi hadiah tu boleh request utk sy letak dalam kotak cantik dengan kad, insyaallah sy akan caj serendah yang boleh.





Telekung Sutera Organza Ekslusif

Nampaknyer tak lama lagi Hari Ibu.. dah ada yang pikir2 nak beli hadiah untuk ibu tersayang.. apa kata kali ni korang bagi hadiah telekung sembahyang kat mak tersayang.. comfirm dia suka, pahala pun dapat..  cepat stok terhad yerr. Untuk yang nak kami wrap dalam kotak cantik dan kad special boleh request. Harga insyaallah tak mahal.

Telekung Sutera Indonesia
Material: Semi sutera
Sulam: Organza
Harga: RM170 include postage