.

Di Alya-boutique kami menawarkan produk telekung solat/ telekung sembahyang bersulam yang di bawa dr Indonesia (mengkana) dan telekung sutera vietnam. Sangat sesuai untuk hantaran atau hadiah kepada yang tersayang, ibu atau mertua. Sulamannya sangat cantik dan kemas. Harga yang kami tawarkan sangat murah berbanding blog-blog lain.

Kini kami telah menukar nama kepada DKabin Wardrobe sempena nama kedai baru kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Kami telah mempelbagaikan produk seperti pakaian wanita dan bayi, telekung, tudung, skirt, cadar patchwork, kerongsang dan lain-lain lagi..

Anda boleh layari facebook kami iaitu https://www.facebook.com/Dkabinwardrobe? Sila like page kami untuk mendapatkan informasi terkini dari kami..

Kami di Alya-boutique@DKabin Wardrobe sangat mementingkan kepuasan anda sebagai pelanggan kami yang setia.

Terima kasih... & Happy Shopping :)

Followers

Tuesday, June 30, 2015

Telekung Cotton Paris Kanak-kanak

Kami baru sahaja menambah stok baru telekung sembahyang cotton paris kanak-kanak. Terdapat dalam 4 warna yang sangat cantik. Sulamnya sangat cantik seperti telekung dewasa.
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 7 tahun kebawah.
Harga : RM55 postage rm7

Berminat hubungi kami: 019-9946427

 Pink


 peach

 putih

purple

Anak anda pasti teruja dan tak sabar nak solat terawih dan solat pagi raya bersama-sama..  Jom beli :)

Wednesday, June 10, 2015

Vendor Butik







Kami juga buka kepada rakan2 peniaga online sekitar Kuantan yang berminat untuk meletakkan barang2 jualan masing2 di butik comey kami.. Harga sewaan serendah rm40. 
Contoh item seperti pakaian, tudung, kain pasang, hand sock, aksesori, produk kecantikan, produk kesihatan, makanan kering yang telah siap di pek dan lain2..

Lokasi kami terletak di kawasan perumahan, kampung serta kolej seperti KPTM, KIPSAS dan Sek Men Paya Besar..

Berminat hubungi admin:

Cik Fazira: 019-9946427
Pn dilla: 019-9571142

Tuesday, June 2, 2015

Cuti sekolah di Teluk Cempedak, Kuantan

bagi ibubapa yang pening nak bawak anak2 bercuti sempena cuti sekolah ni.. jom pakat2 ke Pantai Teluk Cempedak.. banyak aktiviti yg menarik disamping menikmati keindahan pantai yang sangat cantik..

Kami DKabin Wardrobe mengambil peluang membuka booth sepanjang cuti sekolah ni.. so ibubapa yg dah mula nak shopping raya boleh dah mula beli sikit2.. Ada banyak pilihan di booth kami. Pakaian bayi seperti romper kurung, romper jubah, baju melayu romper, dress, kemeja jeans dan macam2 lagi.. semuanya dengan harga yang berpatutan dan kualitii yang sangat baik.. untuk ibu pula boleh shopping dress, blouse, skirt, palazo n macam2 lagi..

jom jumpa kami disana..








Sunday, May 24, 2015

Zstar Fest

Alhamdulillah.. selepas 3 hari berkampung di depan Stadium Darulmakmur untuk ZSTAR FEST anjuran pelawak terkenal Zizan Razak.. ramai yg dah mula mengenali DKABIN WARDROBE.

Jom kita tgk apa lg produk yg kami ada...

 pakaian bayi - romper baju kurung

 kemeja guess pelbagai saiz, jumper bayi

 kurung songket pelbagai saiz dan warna. Material songket dr cotton yang tak kedut manakala material baju dari kain baju melayu.. sangat kemas jahitannya. anda pasti puas hati :P

 blouse yang dipadankan dengan skirt denim.. sgt sesuai utk ke tempat kerja dan bersantai.. 2 in 1

 pelbagai koleksi kerongsang yang comel2 sesuai utk pelbagai majlis. Tudung pin pun aderr

 Telekung lace yg sangat cantik. Material lycra yang tidak terlalu berat dan ringan. Sangat selesa untuk solat. Lace yang sangat cantik dengan 2 tone kaler.. sangat ekslusif untuk kegunaan sendiri, hadiah atau hantaran kawin..

 Kurung moden songket sarawak.. Trend terkini yang sangat cantik. Tinggal saiz M sahaja. Cepat sebelum kehabisan..




Berminat dgn mana2 koleksi kami, terus ke butik comel kami di 
No 11, Level 1, 
Kompleks Siswaniaga KPTM
Km8 Jalan Gambang
25150 Kuantan
Pahang

atau hubungi/ wassap cik fazira: 019-9946427

Tuesday, May 19, 2015

Sunday, May 17, 2015

Baju bayi dan kanak2..

Nak raya x lama lagi kan.. jom shopping baju anak2 kat sini..

 Baju kurung romper bayi
saiz : 3m, 6m, 9m
Harga : RM35 exclude postage

 Dress burberry
ada 2 kaler, krim dan dark blue
sangat sweet
saiz: S, M dan L
Harga: RM45 exclude postage
 Jumper bayi unisex
boleh dipakai oleh bayi lelaki dan perempuan
warna biru sahaja
saiz: S, M dan L
RM45 exclude postage

suka kemeja jeans...? dapatkan kemeja jeans jenama GUESS..
RM49 exclude postage



model berumur 1 tahun...

Sebarang pertanyaan saiz, stok dan lain-lain hubungi saya 
Pn Dilla : 019-9571142 or Cik Fazira 019-9946427

Jom ke DKabin Wardrobe..


Selamat pagi.. Alhamdulillah dah ramai yang sudi ke butik comel kami.. ada banyak pilihan pakaian wanita.. ibu-ibu berkerjaya, x kurang suri rumah boleh datang shopping kat sini.. insyaallah anda pasti berpuashati dengan produk kami serta harga yang kami tawarkan..









Pembukaan DKabin Wardrobe...

Kini butik kami telahpun dibuka secara rasmi.. 

Lokasi kami:
DKabin Wardrobe (Dimiliki oleh FA Forever Collection)
No 11, Level 1, Kompleks Siswaniaga KPTM
KM8, Jln Gambang
25150 Kuantan,
Pahang

Menjual pakaian wanita serta kanak2, telekung solat, tudung, kerongsang, cadar patchwork dan lain-lain lagi.. warga kuantan anda dijemput ke butik kami...


Terima kasih kepada Ketua Pengarah MARA, Datuk Ibrahim Ahmad sudi luangkan masa melawat butik comel kami.. serta memberikan sedikit kata-kata semangat... Berdiri disamping beliau, pengurus butik Cik Fazira..


Saturday, April 18, 2015

AKAN DATANG...

Alhamdulillah dengan izin Allah s.w.t impian saya untuk membuka sebuah kedai akan terlaksana. Walaubagaimanapun ianya bukan milik saya seorang sahaja tetapi dikongsi bersama adik beradik saya. Syarikat kami telah didaftarkan dengan SSM dengan nama FA FOREVER COLLECTION..

Lokasinya di :

KOMPLEKS SISWA NIAGA
KOLEJ POLY-TECH MARA KUANTAN
KM 8, JALAN GAMBANG
25150 KUANTAN

Tunggu saya akan update produk terkini kami dikeluaran akan datang. Semoga anda semua memberi sokongan kepada kami untuk sama-sama berdiri dengan teguh setanding usahawan lain..

TQ

-Pn Dilla-

Thursday, July 17, 2014

Clearance stock TELEKUNG LYCRA

Telekung sembahyang material lycra sangat selesa sebab labuh dan tidak jarang. Memandangkan stok telekung ni dah tinggal sikit, saya nak bagi harga clearance stock je la.. harga asal rm130 tapi kali ni saya bg harga rm70 sahaja. Untuk Sabah/ sarawak sila tambah rm8.


Berminat boleh wassap saya 019-9571142


Monday, June 23, 2014

Khas utk Ramadhan Al-mubarak

Salam Ramadhan buat semua..
khas untuk menyambut bulan yang pernuh keberkatan ini, saya ingin memberi harga yang sangat spesel khas untuk pelanggan Alya-boutique..

Telekung Cotton Paris (TCP502)
Sulam Benang Hitam
Harga Asal RM180
Harga Spesel RM160 (free postage utk semenanjung)

 Telekung Cotton Paris (TCP504)
Sulam Benang Hitam
Harga Asal RM180
Harga Spesel RM160 (free postage utk semenanjung)

Telekung Cotton Paris Sulam Tingkat
Warna yang available biru dan coklat
Harga Asal RM180
Harga Spesel RM160 (free postage utk semenanjung)

Sehingga stok masih ada.. hubungi saya wassap sahaja 019-9571142

Saturday, June 14, 2014

Salam Ramadhan

Buat semua pelanggan Alya-boutique, saya ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al Mubarak.. semoga kehadiran bulan puasa kali ini meningkatkan ibadat2 kita dari sebelumnya..



Mohon maaf kepada semua pelanggan kerana dah lama tak update keluaran terbaru. Sebenarnya saya baru sahaja melahirkan bayi perempuan pada 21 Mei 2014. Alhamdulillah, walaupun tanpa entry terbaru, saya masih menerima pesanan pembelian dari para pelanggan melalui facebook atau mesej hp serta email..

untuk kedatangan ramadhan nanti, insyaallah saya akan update stok2 yang ada.. sekiranya berminat jgn segan silu untuk hubungi saya. Anda juga boleh wassap dengan saya di talian 019-9571142.

Terima kasih kerana masih sudi berurusan dengan saya di alya-boutique...

-Pn Dilla-

Saturday, September 28, 2013

Telekung Sembahyang Sulam Indonesia

Ini stok yg baru sampai.. telekung sembahyang sulam indonesia..
material cotton silky
saiz standard
stok terhad
berminat boleh isi order form kat atas or sms 019-9691142

 TSO101
RM120 include postage

 TSO102
RM120 include postage

 TSO103
RM120 include postage

TSI104
RM90 include postage

Makluman

Produk kami :
1. Telekung Indonesia Dewasa & Kanak2
2. Telekung Vietnam
3. Telekung Cotton Paris
4. Telekung Lycra Redilla Collection
5. Pakaian wanita
6. Pakaian kanak-kanak
7. Tudung
8. Cadar patchwork
9. Kerongsang

Berminat boleh hubungi kami :
Pn Dilla: 019-9571142
Cik Fazira: 0199946427
Name:
Email Address:
Your Address
Phone No:
Item(s) code & Quantity:
Any Questions:
Payment Method: