.

Di Alya-boutique kami menawarkan produk telekung solat/ telekung sembahyang bersulam yang di bawa dr Indonesia (mengkana) dan telekung sutera vietnam. Sangat sesuai untuk hantaran atau hadiah kepada yang tersayang, ibu atau mertua. Sulamannya sangat cantik dan kemas. Harga yang kami tawarkan sangat murah berbanding blog-blog lain.

Kini kami telah menukar nama kepada DKabin Wardrobe sempena nama kedai baru kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Kami telah mempelbagaikan produk seperti pakaian wanita dan bayi, telekung, tudung, skirt, cadar patchwork, kerongsang dan lain-lain lagi..

Anda boleh layari facebook kami iaitu https://www.facebook.com/Dkabinwardrobe? Sila like page kami untuk mendapatkan informasi terkini dari kami..

Kami di Alya-boutique@DKabin Wardrobe sangat mementingkan kepuasan anda sebagai pelanggan kami yang setia.

Terima kasih... & Happy Shopping :)

Followers

Tuesday, June 2, 2015

Cuti sekolah di Teluk Cempedak, Kuantan

bagi ibubapa yang pening nak bawak anak2 bercuti sempena cuti sekolah ni.. jom pakat2 ke Pantai Teluk Cempedak.. banyak aktiviti yg menarik disamping menikmati keindahan pantai yang sangat cantik..

Kami DKabin Wardrobe mengambil peluang membuka booth sepanjang cuti sekolah ni.. so ibubapa yg dah mula nak shopping raya boleh dah mula beli sikit2.. Ada banyak pilihan di booth kami. Pakaian bayi seperti romper kurung, romper jubah, baju melayu romper, dress, kemeja jeans dan macam2 lagi.. semuanya dengan harga yang berpatutan dan kualitii yang sangat baik.. untuk ibu pula boleh shopping dress, blouse, skirt, palazo n macam2 lagi..

jom jumpa kami disana..
No comments:

Post a Comment

Makluman

Produk kami :
1. Telekung Indonesia Dewasa & Kanak2
2. Telekung Vietnam
3. Telekung Cotton Paris
4. Telekung Lycra Redilla Collection
5. Pakaian wanita
6. Pakaian kanak-kanak
7. Tudung
8. Cadar patchwork
9. Kerongsang
10. Pelbagai produk kesihatan dan kecantikan
11. Handbag MANGO

Berminat boleh hubungi kami :
Pn Dilla: 019-9571142
Cik Fazira: 0199396427
Name:
Email Address:
Your Address
Phone No:
Item(s) code & Quantity:
Any Questions:
Payment Method: