.

Di Alya-boutique kami menawarkan produk telekung solat/ telekung sembahyang bersulam yang di bawa dr Indonesia (mengkana) dan telekung sutera vietnam. Sangat sesuai untuk hantaran atau hadiah kepada yang tersayang, ibu atau mertua. Sulamannya sangat cantik dan kemas. Harga yang kami tawarkan sangat murah berbanding blog-blog lain.

Kini kami telah menukar nama kepada DKabin Wardrobe sempena nama kedai baru kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Kami telah mempelbagaikan produk seperti pakaian wanita dan bayi, telekung, tudung, skirt, cadar patchwork, kerongsang dan lain-lain lagi..

Anda boleh layari facebook kami iaitu https://www.facebook.com/Dkabinwardrobe? Sila like page kami untuk mendapatkan informasi terkini dari kami..

Kami di Alya-boutique@DKabin Wardrobe sangat mementingkan kepuasan anda sebagai pelanggan kami yang setia.

Terima kasih... & Happy Shopping :)

Followers

Sunday, May 24, 2015

Zstar Fest

Alhamdulillah.. selepas 3 hari berkampung di depan Stadium Darulmakmur untuk ZSTAR FEST anjuran pelawak terkenal Zizan Razak.. ramai yg dah mula mengenali DKABIN WARDROBE.

Jom kita tgk apa lg produk yg kami ada...

 pakaian bayi - romper baju kurung

 kemeja guess pelbagai saiz, jumper bayi

 kurung songket pelbagai saiz dan warna. Material songket dr cotton yang tak kedut manakala material baju dari kain baju melayu.. sangat kemas jahitannya. anda pasti puas hati :P

 blouse yang dipadankan dengan skirt denim.. sgt sesuai utk ke tempat kerja dan bersantai.. 2 in 1

 pelbagai koleksi kerongsang yang comel2 sesuai utk pelbagai majlis. Tudung pin pun aderr

 Telekung lace yg sangat cantik. Material lycra yang tidak terlalu berat dan ringan. Sangat selesa untuk solat. Lace yang sangat cantik dengan 2 tone kaler.. sangat ekslusif untuk kegunaan sendiri, hadiah atau hantaran kawin..

 Kurung moden songket sarawak.. Trend terkini yang sangat cantik. Tinggal saiz M sahaja. Cepat sebelum kehabisan..




Berminat dgn mana2 koleksi kami, terus ke butik comel kami di 
No 11, Level 1, 
Kompleks Siswaniaga KPTM
Km8 Jalan Gambang
25150 Kuantan
Pahang

atau hubungi/ wassap cik fazira: 019-9946427

Tuesday, May 19, 2015

Sunday, May 17, 2015

Baju bayi dan kanak2..

Nak raya x lama lagi kan.. jom shopping baju anak2 kat sini..

 Baju kurung romper bayi
saiz : 3m, 6m, 9m
Harga : RM35 exclude postage

 Dress burberry
ada 2 kaler, krim dan dark blue
sangat sweet
saiz: S, M dan L
Harga: RM45 exclude postage
 Jumper bayi unisex
boleh dipakai oleh bayi lelaki dan perempuan
warna biru sahaja
saiz: S, M dan L
RM45 exclude postage

suka kemeja jeans...? dapatkan kemeja jeans jenama GUESS..
RM49 exclude postage



model berumur 1 tahun...

Sebarang pertanyaan saiz, stok dan lain-lain hubungi saya 
Pn Dilla : 019-9571142 or Cik Fazira 019-9946427

Jom ke DKabin Wardrobe..


Selamat pagi.. Alhamdulillah dah ramai yang sudi ke butik comel kami.. ada banyak pilihan pakaian wanita.. ibu-ibu berkerjaya, x kurang suri rumah boleh datang shopping kat sini.. insyaallah anda pasti berpuashati dengan produk kami serta harga yang kami tawarkan..









Pembukaan DKabin Wardrobe...

Kini butik kami telahpun dibuka secara rasmi.. 

Lokasi kami:
DKabin Wardrobe (Dimiliki oleh FA Forever Collection)
No 11, Level 1, Kompleks Siswaniaga KPTM
KM8, Jln Gambang
25150 Kuantan,
Pahang

Menjual pakaian wanita serta kanak2, telekung solat, tudung, kerongsang, cadar patchwork dan lain-lain lagi.. warga kuantan anda dijemput ke butik kami...


Terima kasih kepada Ketua Pengarah MARA, Datuk Ibrahim Ahmad sudi luangkan masa melawat butik comel kami.. serta memberikan sedikit kata-kata semangat... Berdiri disamping beliau, pengurus butik Cik Fazira..


Makluman

Produk kami :
1. Telekung Indonesia Dewasa & Kanak2
2. Telekung Vietnam
3. Telekung Cotton Paris
4. Telekung Lycra Redilla Collection
5. Pakaian wanita
6. Pakaian kanak-kanak
7. Tudung
8. Cadar patchwork
9. Kerongsang
10. Pelbagai produk kesihatan dan kecantikan
11. Handbag MANGO

Berminat boleh hubungi kami :
Pn Dilla: 019-9571142
Cik Fazira: 0199396427
Name:
Email Address:
Your Address
Phone No:
Item(s) code & Quantity:
Any Questions:
Payment Method: