.

Mulai 20-12-2010 Alya-boutique telah didaftarkan di SSM dengan nama ReDiLLa CoLLecTioN (CA 0170779-X). Walaupun begitu alamat blog masih kekal sebagai alya-boutique.
Di Alya-boutique kami menawarkan produk telekung solat/ telekung sembahyang bersulam yang di bawa dr Indonesia (mengkana) dan telekung sutera vietnam. Sangat sesuai untuk hantaran atau hadiah kepada yang tersayang, ibu atau mertua. Sulamannya sangat cantik dan kemas. Harga yang kami tawarkan sangat murah berbanding blog-blog lain.

Bagi memudahkan urusan, sila pastikan anda mengisi ORDER FORM di bahagian bawah blog.


Kami di Alya-boutique sangat mementingkan kepuasan anda sebagai pelanggan kami yang setia.

Terima kasih... & Happy Shopping :)

Followers

Makluman

Mulai 20-12-2010 Alya-boutique telah didaftarkan di SSM dengan nama ReDiLLA CoLLecTioN (CA-0170779-X). Ini adalah bukti kesungguhan saya untuk berjaya dalam bidang perniagaan ini. Harap anda diluar sana memberi sokongan kepada ReDiLLa CoLLecTioN tanpa rasa jemu. Terima kasih buat semua pelanggan kami.. :)

Ramai juga yg bertanya sy alamat kedai... maaf yer semua. sy x dek kedai dan sy jual secara online di blog dan facebook shj... buat ms ni biarlah jual on9 dulu so sy masih boleh maintain dgn hrg mampu milik.. kalau dah ada kedai kos sewa dan pekerja dah bertambah n for sure hrg akan up kan...

Produk sy setakat ini:

1. Telekung Indonesia Dewasa & Kanak2

2. Telekung Vietnam

3. Telekung Cotton Paris

4. Telekung Lycra Redilla Collection

Name:
Email Address:
Your Address
Phone No:
Item(s) code & Quantity:
Any Questions:
Payment Method:

Wednesday, March 21, 2012

Telekung kanak-kanak (sold out)

ada yang berminat nak belikan telekung untuk sicomel yg tersayang... :)







ready stock 3 kaler: maroon


pink


merah


material: cotton polino (sgt lembut dan sejuk)


sesuai untuk kanak2 4 ke 9 tahun


hrg: RM35 + postage rm5 jerr..







booked by erinda qasieh




pink - sold to zalykha, TQ


1 set sold to ida, ktn





1 set booked by erinda qasieh


1 set sold to ida, ktn






tunggu restock yerrr..


pd yg berminat boleh isi oder form or email saya.. nnt stok baru sampai sy akan inform terus.. sila maklumkan kaler yg anda nak.. ok..:)

3 comments:

  1. Assalam =)

    link anda telah diletakkan di blog http://shoppingzone-my.blogspot.com/

    jika tidak keberatan, mohon letak banner shopping zone di blog anda ya. tq =)

    semoga anda terus maju.

    ReplyDelete
  2. ada lagi x stock untuk telekung kanak kanak

    ReplyDelete
  3. saya tinggal kat kuantan jugak...ada bukak kedai x kat sana?

    ReplyDelete