.

Mulai 20-12-2010 Alya-boutique telah didaftarkan di SSM dengan nama ReDiLLa CoLLecTioN (CA 0170779-X). Walaupun begitu alamat blog masih kekal sebagai alya-boutique.
Di Alya-boutique kami menawarkan produk telekung solat/ telekung sembahyang bersulam yang di bawa dr Indonesia (mengkana) dan telekung sutera vietnam. Sangat sesuai untuk hantaran atau hadiah kepada yang tersayang, ibu atau mertua. Sulamannya sangat cantik dan kemas. Harga yang kami tawarkan sangat murah berbanding blog-blog lain.

Bagi memudahkan urusan, sila pastikan anda mengisi ORDER FORM di bahagian bawah blog.


Kami di Alya-boutique sangat mementingkan kepuasan anda sebagai pelanggan kami yang setia.

Terima kasih... & Happy Shopping :)

Followers

Makluman

Mulai 20-12-2010 Alya-boutique telah didaftarkan di SSM dengan nama ReDiLLA CoLLecTioN (CA-0170779-X). Ini adalah bukti kesungguhan saya untuk berjaya dalam bidang perniagaan ini. Harap anda diluar sana memberi sokongan kepada ReDiLLa CoLLecTioN tanpa rasa jemu. Terima kasih buat semua pelanggan kami.. :)



Ramai juga yg bertanya sy alamat kedai... maaf yer semua. sy x dek kedai dan sy jual secara online di blog dan facebook shj (sila search 'telekung sembahyang')... buat ms ni biarlah jual on9 dulu so sy masih boleh maintain dgn hrg mampu milik.. kalau dah ada kedai kos sewa dan pekerja dah bertambah n for sure hrg akan up kan...

untuk hubungi sy, sila wassap sy di nombor 019-9571142.

Produk sy setakat ini:
1. Telekung Indonesia Dewasa & Kanak2
2. Telekung Vietnam
3. Telekung Cotton Paris
4. Telekung Lycra Redilla Collection

Name:
Email Address:
Your Address
Phone No:
Item(s) code & Quantity:
Any Questions:
Payment Method:

Tuesday, April 30, 2013

Telekung Vietnam

Bagi yang pernah pakai telekung vietnam ni memang akan suka sangat dengan material telekung ni. Sangat lembut, sejuk dan berat. Maknanya bila pakai takkan terangkat2 ditiup angin comfirm jatuh melurut jerr..

kelopak bunganya pulak simple tetapi sangat menarik dan comel. Bagi yang guna sendiri atau nak bagi hadiah HARI IBU atau HARI GURU tak lama lagi sangatlah sesuai..

Telekung yang sama ni, saya tengok di facebook yang tak perlu saya sebutkan disini menjual dengan harga lebih dari rm100++. Dengan saya, anda boleh dapat dengan harga yang sangat berbaloi2..RM75 include postage. Bagi yang bercadang nak bagi hadiah tu boleh request utk sy letak dalam kotak cantik dengan kad, insyaallah sy akan caj serendah yang boleh.





1 comment:

  1. Kepada sesia yang berminat untuk membeli telekung vietnam bolehlah menghubungi saya di email:pnazworld@gmail.com. diskaun diberi kepada yang membeli secara pukal.

    ReplyDelete