.

Di Alya-boutique kami menawarkan produk telekung solat/ telekung sembahyang bersulam yang di bawa dr Indonesia (mengkana) dan telekung sutera vietnam. Sangat sesuai untuk hantaran atau hadiah kepada yang tersayang, ibu atau mertua. Sulamannya sangat cantik dan kemas. Harga yang kami tawarkan sangat murah berbanding blog-blog lain.

Kini kami telah menukar nama kepada DKabin Wardrobe sempena nama kedai baru kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Kami telah mempelbagaikan produk seperti pakaian wanita dan bayi, telekung, tudung, skirt, cadar patchwork, kerongsang dan lain-lain lagi..

Anda boleh layari facebook kami iaitu https://www.facebook.com/Dkabinwardrobe? Sila like page kami untuk mendapatkan informasi terkini dari kami..

Kami di Alya-boutique@DKabin Wardrobe sangat mementingkan kepuasan anda sebagai pelanggan kami yang setia.

Terima kasih... & Happy Shopping :)

Followers

Tuesday, April 30, 2013

Telekung Vietnam

Bagi yang pernah pakai telekung vietnam ni memang akan suka sangat dengan material telekung ni. Sangat lembut, sejuk dan berat. Maknanya bila pakai takkan terangkat2 ditiup angin comfirm jatuh melurut jerr..

kelopak bunganya pulak simple tetapi sangat menarik dan comel. Bagi yang guna sendiri atau nak bagi hadiah HARI IBU atau HARI GURU tak lama lagi sangatlah sesuai..

Telekung yang sama ni, saya tengok di facebook yang tak perlu saya sebutkan disini menjual dengan harga lebih dari rm100++. Dengan saya, anda boleh dapat dengan harga yang sangat berbaloi2..RM75 include postage. Bagi yang bercadang nak bagi hadiah tu boleh request utk sy letak dalam kotak cantik dengan kad, insyaallah sy akan caj serendah yang boleh.

1 comment:

  1. Kepada sesia yang berminat untuk membeli telekung vietnam bolehlah menghubungi saya di email:pnazworld@gmail.com. diskaun diberi kepada yang membeli secara pukal.

    ReplyDelete

Makluman

Produk kami :
1. Telekung Indonesia Dewasa & Kanak2
2. Telekung Vietnam
3. Telekung Cotton Paris
4. Telekung Lycra Redilla Collection
5. Pakaian wanita
6. Pakaian kanak-kanak
7. Tudung
8. Cadar patchwork
9. Kerongsang
10. Pelbagai produk kesihatan dan kecantikan
11. Handbag MANGO

Berminat boleh hubungi kami :
Pn Dilla: 019-9571142
Cik Fazira: 0199396427
Name:
Email Address:
Your Address
Phone No:
Item(s) code & Quantity:
Any Questions:
Payment Method: