.

Mulai 20-12-2010 Alya-boutique telah didaftarkan di SSM dengan nama ReDiLLa CoLLecTioN (CA 0170779-X). Walaupun begitu alamat blog masih kekal sebagai alya-boutique.
Di Alya-boutique kami menawarkan produk telekung solat/ telekung sembahyang bersulam yang di bawa dr Indonesia (mengkana) dan telekung sutera vietnam. Sangat sesuai untuk hantaran atau hadiah kepada yang tersayang, ibu atau mertua. Sulamannya sangat cantik dan kemas. Harga yang kami tawarkan sangat murah berbanding blog-blog lain.

Bagi memudahkan urusan, sila pastikan anda mengisi ORDER FORM di bahagian bawah blog.


Kami di Alya-boutique sangat mementingkan kepuasan anda sebagai pelanggan kami yang setia.

Terima kasih... & Happy Shopping :)

Followers

Makluman

Mulai 20-12-2010 Alya-boutique telah didaftarkan di SSM dengan nama ReDiLLA CoLLecTioN (CA-0170779-X). Ini adalah bukti kesungguhan saya untuk berjaya dalam bidang perniagaan ini. Harap anda diluar sana memberi sokongan kepada ReDiLLa CoLLecTioN tanpa rasa jemu. Terima kasih buat semua pelanggan kami.. :)

Ramai juga yg bertanya sy alamat kedai... maaf yer semua. sy x dek kedai dan sy jual secara online di blog dan facebook shj... buat ms ni biarlah jual on9 dulu so sy masih boleh maintain dgn hrg mampu milik.. kalau dah ada kedai kos sewa dan pekerja dah bertambah n for sure hrg akan up kan...

Produk sy setakat ini:

1. Telekung Indonesia Dewasa & Kanak2

2. Telekung Vietnam

3. Telekung Cotton Paris

4. Telekung Lycra Redilla Collection

Name:
Email Address:
Your Address
Phone No:
Item(s) code & Quantity:
Any Questions:
Payment Method:

Friday, April 30, 2010

Penyangkut tudung


Produk terbaru di alya-boutique.. kalau selama ni asyik beli tudung jer.. pastu sangkut sana sini, nah sekarang dapatkan penyangkut tudung ekin ianya kemas, mudah nak simpan n cari, boleh beli satu jer boleh muat sehingga 28 helai tudung. Penyangkut boleh dilipat.
Harga : RM35 (tak termasuk kos pos)

No comments:

Post a Comment